tiistai 2. huhtikuuta 2013

Mascarbone-kanapasta

Olin pääsiäisen aikana tehnyt blogissakin esiintynyttä parmankinkku-mascarbone pizzaa ja minulla oli jääkaappiini jäänyt puolikas purkki mascarbonejuustoa. Maanantaina illalliseksi päätin valmistaa mascarbonejuustolla maustettua kanapastaa.

Tämä pasta on helppo ja nopea valmistaa!

Mascarbone-kanapasta

400g kanan fileesuikaleita
4 valkosipulin kynttä
suolaa
pippuria
basilikamaustetta
300g pastaa
150g mascarbonejuustoa
1,5 dl ruokakermaa
kirsikkatomaatteja (rasiallinen)
rucolaa

Paista fileesuikaleet kypsäksi pannulla ja lopuksi mausta suikaleet suolalla, pippurilla, valkosipulimurskalla ja basilikalla. Keitä samalla pasta kypsäksi. Valuta pastan vesi pois ja lisää pastakattilaan kanasuikaleet, juusto ja ruokakerma. Sekoita miedolla lämmöllä kunnes juusto on sulanut. Lisää makusi mukaan vielä hieman suolaa. Lopuksi lisää puolikkaat kirsikkatomaatit ja sekoittele noin parin minuutin ajan. Tomaattien ei tarvitse kypsyä kokonaan.

Annostele pasta lautasille ja lisää rucolaa vielä päälle. Buon appetit!




-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti