lauantai 24. marraskuuta 2012

Tervetuloa kokkailemaan Jennin kanssa!

Täällä ruudun toisella puolella kokkailee tamperelainen teekkarityttö. Leipomisesta ja ruuanlaitoista on tullut vuosien varrella itselleni harrastus, joka on vienyt mukanaan. Suurin syy kokkailuun on kuitenkin rakkauteni ruokaa kohtaan.

Pienestä pitäen olen joutunut syömään sitä mitä lautasella on, joten tästä varmastikkin on peräisin hyvin monipuoliset ruokailutottumukseni. Kiitos vanhempieni nyt makunystyräni saavat nauttia mitä mielenkiintoisimmista aterioista makujen maailmassa.

Toivon, että ruudun toisella puolella edes muutama lukija saa ideoita kokkailuihin. Haluan etenkin  kannustaa ja rohkaista kaikkia kokeilemaan ja oppimaan. Mielestäni lausahdus: "En osaa laittaa ruokaa" on täyttä puppua. Niin tämäkin jauhopeukalo oppi reseptejä lukemalla. Harjoitus tekee mestarin!

Blogi tulee sisältämään ohjeita niin päivittäisistä aterioistani kuin juhlapöydän antimistakin. Pyrin käyttämään kokkailuissani hyvin perinteisiä aineksia, joita löytyy ihan lähikaupasta, jottei se ainakaan olisi kynnys ruoanlaittoon.¨

Tervetuloa kokkailemaan kanssani!

-Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti